Ajankohtaista

TAMPEREEN GALLERIAVIIKKO 23.-28.10.2018

Tampereen galleriaviikolla tamperelaisissa gallerioissa on runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa http://www.tampereengalleriaviikko.fi/index.html

Galleria Rongan ohjelma Tampereen galleriaviikolla:

Tiistai 23.10 klo 16-18

Venäjänkielinen galleriakierros Galleria Ronga – Galleria Nykyaika – Galleria Saskia, oppaana taidehistorioitsija Elena Anokhina.

Keskiviikko 24.10. klo 18-19

Tule piirtämään croquita elävästä mallista, ohjaajana Kirsi Porrassalmi. Välineet saat galleriasta tai voit tuoda omat mukana.

Lauantai 27.10. klo 14

Maanoita tarjoilee rytmillisiä loitsuja arjen tarpeisiin. Maanoita -duon muodostavat Inka Ylihärsilä ja Sanna-Erika Suorsa.

Sunnuntai 28.10 klo 14-16

Moniastinen galleriakierros Kulttuuritalo Laikku – Galleria Ronga – Taidekeskus Mältinranta. Miltä maalaus kuulostaa, maisema maistuu, tilassa tuntuu? Kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi ja runoilija, Rosen-terapeutti Jonimatti Joutsijärvi toimivat häikäistymisseuralaisina kierroksella.

AVOIN HAKU VUODEN 2019 HEINÄ-JOULUKUUN NÄYTTELYIHIN ON VOIMASSA 30.11.2018 ASTI


Galleria Ronga on AvaraTaide ry:n ylläpitämä näyttelytila Tampereen keskustassa Rongankadulla. Galleria on avoin yleisölle tiistaista sunnuntaihin klo 12-18. AvaraTaide ry on kuvataiteilijoiden vuonna 2009 perustama, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää kuvataidetoimintaa Tampereella ja sen lähiympäristössä. Lisätietoja: http://www.avarataide.fi

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s